Tuesday, October 27, 2009

seram.................cerita btul ke tipu nih?????

ha....tgh2 study tba2 jew aku tringt kn stu certa seram....korang nk dgr x...???

Bermula cerita .......(intro)

hurm cerita ni mcm nih....ada dua bradik laki2 nih, sorang mk dia bgi nma zai, n sorang g mak dia bgi nma man....hurm dua bradik beza umo x la bnyk mna pun ,ckit je,,si zai ni umo dalm 22 n si man ni lak dlm 23....skap mereka bdua ni, memeg beza sgt...jauh sgt....muka pun xsama..yg si abg ni, iaitu si man hensem beb........aku tgok pun cayaq..hahhahahasi zai ni plak, biasa2 jew...(aku xkta x ensem na.......)...boley la thn..tpi x kemas,selekeh jew...tpi dalm perbezaan msti da ksamaan kan...erm dlm bnyk2 psamaan,psamaan yg depa ada ialah depa ni suka pda pmpuan yg sama!!!adoi cm ner nih....berebut ke diorg????

jalan cerita...........
erm korang tau x awek yg depa ska ni nma pa?awek ni meemg cun...sapa tgok memg msti cair lah...nma dia wani...(bkn k.long na)hahhahahaahahah......
tpi akhirnya awek yg cun nih mlik si abg..iaitu si man yang ensem n baik hti ni....
si adik ni punya la jeles sb xdpt...jdi dia pun pkir la mcm2 cra nk dptkn pmpuan nih.........sampai akhirnya dia bkk intrnet ang trjumpa stu lman web yg misteri>>>>>

cerita seram bermula
lman web tu brtjuk" tali pocong perawan">>>>>
dgr pun tkut jew..klu aku tobat x bkk dah lmn web tuh.........lman web ni mgatakn klu nk org jtuh cnta kt kita,kita kna p ambik tli pocong myt yg msih  gadis yg sblum 44hribermula  hri kmatian nyer...eeee seram....tpi si zai ni dah trgila2 kn si wani ni,kira syok hbis kt awek nih,so dia jdi excited nk try ape yg lmn web ni kta....
dia pun mlm tu jgk p cri myt kt rumah myt....giler btul la si zai ni..mcm buga sekuntum...hurm...
mlm tu pda mlm jumaat,dia pun myeludup la senyap2 msuk ke blik mayat.....pastu...tba2.....................................
ada org dtg plak....maka si zai ni apa g lari la meyembunyikan dri...warden pnjga myt dtg untuk check blik tu...memg tipa2  mlm yg tu yg mereka buat...akhirnya stelah warden tu blah,si zai ni pun mulakan operasi dia mncri myt yg blum  ckup 44 hri kmatian nyer n msti msih gadis myt itu...tpi malgnyer xdak pun stu myt yg ckup cri2 yg zai nk..........maka dia pun blik umh dgn hti x puas hti........
langkah makin kedepan...untuk memiliki gdis idaman nya itu
pagi tu zai bgun dri tido agk lewt...mklum lah smlm tido lewat...selesai mndi dia mncapai newspaper untuk hri ini....tba2 tjuk buletin utama dlm ruang akhbar hri  itu mnarik phatian zai..."pelajar perempuan gantug diri di sekolah" dibaca nya lagi dgn excited,ank kpd Brahmin,di johor bahru.....kwasan sri pulai....
ini ank pak im nih(brahim) dekat ja ngn tmn yg mereka tgl.........dlm hti zai ada niat yg mmberontak untuk gli kubur myt bdk pempuan tuh...untuk cpai tjuan nya yg lbih pntg skrg
tiada istilah tkut dlm drinya..................tpi....perasaan bimbang dan wajah2 hantu kadang2 membutkan dia getar jgk nk p...

    mlm .......yang suspen???zai p ke x ek gli kubur tuh????
erm korang rase zai ni nk pergi x gali kubur tuh??? bgi pndpt k..t bru aku smbung blik citer nh

2 comments:

belon opss said...

aku rasa dia x p..sb gali kubur bkn senang,dlm plak tu,tgh2 mlm plak tuh,,sorang2....lgipun rumah myt n kubur lain tau...eeee..tkut nyer klu aku ..

ekinsanpai said...

uda smbg ar... kalu pai... zai akan teruskan..ushanya...........